• Ved rekruttering har vi fokus på verdier, kvalitet og effektivitet ... mer

KVALITET

Orientering mot høye driftsstandarder gjør oss til et bedre valg enn tradisjonelle rekrutteringsbyråer. Kandidatene som presenteres av oss er alltid personer som overholder profilen spesifisert av klienten.

SAMARBEID

Vi behandler både kandidater og kunder som likeverdige partnere i jakten på felles mål. Vi bygger en atmosfære av samarbeid og gjensidig tillit.

EFEKTIVITET

Vi fokuserer på effektiviteten av aktivitetene våre. God rekruttering er en kompleks og vanskelig prosess, og vår erfaring gjør at vi kan handle effektivt for å nå de målene kunden har satt for oss.

EFFKTIV REKRUTERING

Derfor før vi starter samarbeidet, lytter vi og rådgir hvordan best gjennomføre ditt rekrutteringsprosjekt.

OM OSS

Vårt team har mange års erfaring innenfor rekrutteringsbransjen. Vi satser på kvalitet, ikke på antall når det gjelder rekrutering. Vi finner spesielt utvalgte kandidater som møter dine forventinger. Fornøyde kunder er vår drivkraft som inspirerer oss til kreativ tenkning gjennom hele rekrutering og ansettelsesprosessen. Dersom du søker etter kvalifiserte ansatte til din bedrift ta kontakt med oss, vi kan hjelpe deg å finne de rette personene til ditt firma.

FOR ARBEIDSGIVEREN

Mange års erfaring og hundrevis av suksessfulle arbeidssamtaler. Vellykket rekrutering gir anledning til å finne godt kvalifiserte personer. Det som ligger til grunn for en suksessfull rekrutteringsprosess er et bra og gjennomtenkt samarbeid mellom kunden og kandidaten – et samarbeid som bygger på riktige forutsetninger. Derfor legger vi stor vekt på en god start. Når det gjelder formen for samarbeid og oppgjør tilbyr vi mange ulike muligheter slik at de møter dine reelle behov. Allerede på starten av samarbeidet, etter samtalen med vår rådgiver mottar du et spesielt skjema som vil hjelpe oss å kartlegge dine behov og profilen til kandidaten vi er på jakt etter.

FOR ARBEIDSSOKER

Vi hjelper deg å finne din drømmejobb. Det som er viktig å huske på er at vi ikke er et bemanningsselskap, men et firma som mekler i rekrutteringsprosessen mellom deg og din fremtidige arbeidsgiver. Derfor, på slutten av prosessen tegner du kontrakt med firma som skal ansette deg. Når du registrer deg som arbeidssøker hos OzonKube får du hjelp av erfarne rådgivere og headhunters. Vi jobber aktivt for å finne muligheter som vil på best måte bruke ditt potensiale og gi deg anledningen til utvikling. 

SEND CV

corporate.jpg
Please fill the required field.
Please fill the required field.

Kontakt

Øko-Ozon AS 

Nesbruveien 75, 1394 Nesbru
 
+47 925 22 654
post@ozonkube.com
recruitment@ozonkube.com
 
 
 

Newsletter